Meer klanten in 3 eenvoudige stappen – Leads2live

Meer klanten in 3 eenvoudige stappen

Meer klanten in 3 eenvoudige stappen

Wij zijn zeer trots op onze resultaten. Met vaste lage kosten voor onze diensten en een terugverdientijd van gemiddeld één maand leveren wij hoge kwaliteit tegen een  fractie van de kosten van dure marketingbureau’s.  Meer weten? Vraag dan gratis een analyse aan.

Een kort overzicht van enkele resultaten:

 • 475% meer potentiële klanten
 • Omzet verhoogd met 175%
 • Dagelijks telefoontjes
 • Terug verdiend in 14 dagen
 • 400% minder kosten
 • Dagelijks nieuwe klanten
 • Omzet met 60% verhoogd
 • Terug verdiend in 24 dagen
 • 30 nieuwe klanten in 3 weken
 • 300% meer aanvragen
 • Integratie online reserveren
 • Terug verdiend in 20 dagen

Wilt u ook van deze geweldige resultaten? Vraag onze gratis en vrijblijvende analyse aan

Stap 1: Tot 500% meer potentiële klanten met een geoptimaliseerde website

Het binnenhalen van meer klanten begint allemaal met een goed converterende website. Wist je dat  96% procent van alle bezoekers je website eerst op het uiterlijk beoordeelt  voordat zij overgaan tot het lezen van je content? Gemiddeld heb je maar 3 seconden om bezoekers te overtuigen met je website en als het ze niet bevalt zijn ze meteen weg.

Website optimalisatie zorgde voor 475% meer aanvragen

Nieuwe website

Oude website

Praktijkvoorbeeld:
Voor zorgbedrijf Hannah’s Care hebben wij de conversie op de website met 475% verhoogd door het design te veranderen en de website te optimaliseren voor conversies.

Wij doen daarom altijd eerst een grondige analyse van je website om alle cruciale verbeterpunten op een rijtje te zetten. Wij onderzoeken o.a. het volgende:

 • Maak je gebruik van de juiste call to actions?
 • Voldoet het huidige design van de website?
 • Heeft je website genoeg overtuigingskracht?
 • Is je website goed geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers?

Stap 2: Bereik in één klap honderden klanten met Google Ads en Facebook Business

Wist u dat  adverteren via Google Ads en Facebook Business ruim 50x effectiever  is voor het binnenhalen van nieuwe klanten dan tv reclames? Maakt je bedrijf nog geen gebruik van deze platformen dan laat je dus enorme kansen liggen.

Google Ads werkt op basis van zoekgedrag van mensen in de zoekmachine. Wanneer men zoekt naar je dienst of product in de zoekmachine(bijvoorbeeld dakdekker, accountant, thuiszorg, zitzak etc.) kun jij ervoor zorgen dat de advertentie die doorverwijst naar je website bovenaan komt te staan.

Je kunt zelf bepalen voor welke zoekwoorden en binnen welke regio je hoog wilt scoren. Je bereikt dus  in één klap honderden potentiële klanten  die direct naar je dienst of product op zoek zijn.

 

 

 

 

 

Praktijkvoorbeeld:
Voor Lease Dealz haalden wij via Google Ads ruim 300 nieuwe leaseaanvragen binnen in de eerste 30 dagen. Dit zorgde voor een directe omzetstijging van ruim 80%.

Facebook Business marketing werkt op basis van interesses en het instellen van je doelgroep op o.a. leeftijd, geslacht en regio. Op basis van de specifieke samenstelling van je doelgroep kunnen er visuele advertenties worden getoond aan de mensen die interesse hebben in je dienst of product. Hiermee is Facebook een uitstekende bron voor nieuwe klanten.

 

Praktijkvoorbeeld:
Voor beautybedrijf The Lashbar by Sandy hebben wij de Facebook pagina voorzien van goed converterende advertenties voor haar doelgroep. Hiermee behaalde zij 30 nieuwe terugkerende klanten binnen 3 weken.

Stap 3: Nooit meer klanten mislopen met Remarketing campagnes

Ken je dat? Je bezoekt een website en je ziet er vervolgens overal advertenties van verschijnen. Dit zijn Remarketing advertenties. Bezoekers die al eerder op je website zijn geweest  zijn 119% waarschijnlijker om te converteren  dan bezoekers die niet op je website zijn geweest.

Bedrijven die geen Remarketing campagnes hebben laten hierdoor potentieel duizenden euro’s aan inkomsten liggen. Zeker wanneer je weet dat gemiddeld 78% van je bezoekers niet terug keert.

Praktijkvoorbeeld:
Traplift Wijzer haalde door het instellen van Remartketing campagnes 30% meer aanvragen binnen in de eerste 30 dagen. Hierdoor verlaagden wij ook hun advertentiekosten met ruim 24%.

Ontvang een Gratis Analyse

Benieuwd hoeveel extra klanten wij voor je kunnen binnenhalen? Vul dan ons formulier in.

Leads2live levert bedrijven al 5+ jaar meer geld op

Bekijk in onze promo video wat wij voor jou kunnen betekenen