Adwords – Leads2live

Adwords

Ontdek hoe adverteren in Google u direct meer klanten kan opleveren

Google Adwords
Dit krijg je van ons:

Het adverteren via Google Adwords heeft het voordeel dat je zoekwoord en werkgebied gerelateerd kunt adverteren. Op deze manier kunnen wij exact de mensen bereiken die op zoek zijn naar jouw dienst of product. Dit zorgt er voor dat je dagelijks nieuwe potentiële klanten kunt bereiken.

Bekijk onze Google Ads Video

  • Direct extra klanten
  • Maandelijkse bron van inkomsten
  • Uitgebreide zoekwoord conversie kennis
  • Bereik klanten binnen uw werkgebied
  • Eenmalig kosten
  • 1 maand lang gratis optimalisatie

Wij helpen je met:

Google Ads Instellingen

Op basis van je dienst of product stellen wij de campagnes zodanig in dat hier de optimale winst uit wordt gehaald. Met onze uitgebreide kennis van het Search & Display netwerk en aan de hand van statistieken en benchmarks weten wij precies wat je klanten willen zien. Hierdoor wordt elke cent goed benut.

Google Ads Beheer

Natuurlijk kunnen wij je Google Ads eenmalig instellen. Echter om het optimale rendement uit je campagnes te halen moeten deze  constant verbeterd worden op basis van de statistieken en data vanuit de campagnes  . Bij ons kun je optioneel kiezen voor maandelijks beheer zodat wij iedere maand nog meer uit je campagnes kunnen halen.

Conversie Beheer

Belangrijk is het om constant die zoekwoorden en advertenties in de gaten te houden waar sales uit komen. Goed converterende zoekwoorden kan extra op worden ingezet en slecht converterende zoekwoorden kunnen worden uitgesloten. Door middel van  het A/B testen van advertenties en landingspagina’s groei je iedere maand toe naar beter presenterende campagnes  . Dit leidt tot minder kosten en meer winst.

Kostenmanagement

Vaak genoeg komen wij Google Ads campagnes tegen waarbij onnodig veel geld wordt uitgegeven omdat de instellingen, zoekwoord targetting, uitsluitingswoorden of regio niet goed zijn ingesteld. Hierdoor kun je als bedrijf zomaar  300 tot 500% meer kosten maken dan nodig is  . Leads2Live helpt je bij het instellen van de optimale campagne en zorgt er iedere maand voor dat de kosten verder worden verlaagd.

Remarketing Campagnes

Een belangrijk onderdeel van je advertenties zijn remarketing campagnes. Dit zijn visuele (banners) advertenties die aan mensen worden getoond die al eerder op je website zijn geweest. Wanneer zij je website verlaten zullen zij je banners nog overal op het internet zien verschijnen voor een bepaalde periode. Remarketing campagnes zijn vaak het meest effectief. Heb je deze niet is dit dus een gemiste kans.

Google Merchant Center

Verkoop je geen diensten maar producten? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze optimaal aan bod komen. Potentiële klanten die in Google zoeken naar je producten krijgen in de zoekmachine direct een afbeelding van je product te zien met daarbij de prijs. Door erop te klikken komen zij direct op je productpagina terecht. Dit is een zeer  effectieve en goed converterende methode om producten te verkopen.  

Ontvang een Gratis Analyse

Wist u dat?

  • Google het grootste adverteer platform is
  • 45% van alle bedrijven actief is op Adwords
  • Adwords 54x effectiever is dan tv reclames
  • De gemiddelde winst uit Adwords 200%